Hendek Gündem

MHP DERNEKKIRI'NDA COŞTU

SİYASET

MHP Milletvekili Münir Kutluata ve İl Başkanı Levent Bülbül, Dernekkırı ve civarında yaşayan köylülerle bir araya geldi. Köylünün söylediklerini dikkatle dinleyen Kutluata ve Bülbül, AKP’ye yönelik sert eleştirilerde bulundular.



MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, İl Başkanı Levent Bülbül ve beraberindeki MHP heyeti Dernekkırı bölgesinde bulunan köylere çıkarma yaptı. Dernekkırı Sultan Abdülhamit Han Camii’nin bahçesinde bulunan çay ocağında bir araya gelen Milletvekili Kutluata ve köylüler sorunları anlattı. Abalı, Budaklar, Çökekler, Solaklar, Bileciler ve Hacıramazanlar köylerinden gelen vatandaşlarla ve muhtarlarla sohbet eden MHP heyeti sıkıntıları tek tek dinledi.

Köylüler, “Bu topraklar bizlere dedelerimizin dedelerinden kaldı. Önceden bu bölgede bulunan 10-15 köyde iş bitmez insanlar tarlalardan çıkmazdı. Herkes refah içindeydi. Şimdi ben oğluma asgari ücretle iş bulmak için dua ediyorum” diye konuştular. Tarımsal alanlarda girdi maliyetlerinin yüksek olduğunu anlatan köylüler, genellikle ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Levent Bülbül, milletimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiklerini anlatarak, “Sakarya’nın her bölgesine belirli periyotlarla giderek vatandaşlarımızı dinliyoruz. Fakirleştirilmiş bir millet var. Üretmesine izin verilmeyen bir millet ekonomik sıkıntılarla boğuşurken AKP’nin gündemi tamamen başka. Suni ve yapay gündemlerle Türkiye bu eksende tartışıyor. Ama milletin sorununu tartışan yok” dedi.

Yerel seçimlerin büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Bülbül, “ Sakarya’da AKP’yi MHP sandığa gömecektir. AKP ve onların sesleri her şeyin yolunda olmadığını yerel seçimlerde çok iyi anlayacaktır. MHP’ye olan büyük teveccüh ve sevgi karşılığını inanıyoruz, sandıkta gösterecektir. Pırıl pırıl kaliteli adaylarımızla, hedef, proje ve inançlarımızla Allah bize yerelde iktidar olmayı inanıyoruz nasip edecektir” dedi.

Milletvekili Münir Kutluata ise, ülkemizin milli birliğinin büyük bir tehdit altında olduğunu, Türk milletinin varlığına karşı tehditlerin meydanlarda baş gösterdiğini anlattı. Kutluata, “ İşçinin güvencesi yok, çiftçinin parası yok, emekli, memur hayatından mutsuz. Kim mutlu ve kim huzurlu diye bir bakın; sadece ama sadece AKP ve çevresindekileri göreceksiniz. MHP’nin her alanda bir sözü, projesi, çaresi her zaman olmuştur” dedi.

Kutluata, “Türk tarımı bugünün iktidar eliyle bitirilmiştir. Verimli toprakları olan kaliteli çiftçimize sen üretme denilmiştir. Hatta sat toprağını gel işçi ol denilmeye çalışılıyor” dedi. Meclis çatısı altında her kesimin sorunlarını anlattıklarını ve kendisinin daha çok ekonomiyle ilgili olan alanlara iktidara uyarılarda bulunduğunu söyleyen Kutluata, köylülerle uzun uzun sohbet ederek not altı.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.