Hendek Gündem

İKİ BÜYÜK ÇARŞI İÇİN TARİHİ PROJE

SİYASET

İki büyük çarşı için tarihi proje



Uzunçarşı ve Kapalıçarşı’yı gezerek esnaflardan destek isteyen MHP Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Hasan Pınarcı, iki büyük ve tarihi çarşı için ADABAZAR AVM projesi hazırladıklarını söyleyerek, “Yabancı ve büyük sermayenin değil esnafın AVM’si şehir tarihindeki yerini alacak” dedi.

HIZ KESMEK YOK

MHP Adapazarı Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Pınarcı, seçim çalışmaları kapsamında hızını kesmeyerek şehir gezilerini sürdürüyor. Gittiği her yerde kendini tanıtan ve yerel seçimlerde MHP’ye destek isteyen Hasan Pınarcı, önceki gün Uzunçarşı, Kapalıçarşı ve Soğan Pazarını gezdi. Pınarcı’ya Adapazarı İlçe Başkanı Selçuk Taşdemir’de eşlik ederken, Pınarcı esnafla uzun uzun sohbet ederek projelerini anlattı. Esnafın yaşadığı sorunları dinleyen Pınarcı, AVM’ler karşısında bitme noktasına gelen çarşılar ile ilgili esnafa, “ Bize destek verin size hareket gelecek” mesajı verdi.

MİLLETİ UNUTTULAR

Bazı işyerlerinin siftah bile yapmadığı ifadeleri karşısında iktidarın ekonomi politikalarını eleştiren Pınarcı, “AKP’nin ekonomisi politikası iflas etmiştir. AKP’nin gündeminde işçi, çiftçi, memur yani vatandaş yok. Ülkenin gerçek gündemi olan ekonomiye bir türlü nedense sıra gelmiyor.Maalesef ülkemiz sürekli bir kaos ve kısır döngüler içinde içi boş tartışmaları izliyor” dedi. Milletin derdiyle dertlenen ve sadece milletini düşünen bir parti olduklarını söyleyen Pınarcı, yerel seçimlerde AKP’nin hüsrana uğrayacağını söyledi. Pınarcı, “ AKP en güzel cevabı sandıkta alacaktır. İktidar sarhoşluğu, anket yalanları, gazete manşetlerindeki o övgü dolu sözler sandıkta yerle bir olacaktır” dedi.

ADABAZAR AVM PROJESİ

Uzunçarşı ve Kapalı çarşının eski günlerini mumla aradığını söyleyen Pınarcı, “Değişik değişik AVM’lere, yabancı sermayelere kucak açmak yerine esnafın önünü açacak projelere imza atmak gerekiyor. Bunun için biz hazırız ve göreve talibiz. Projelerimiz arasında esnafımızı ayağa kaldıracak hazırlıklar var. Kapalı Çarşı ve Uzun Çarşı’mızın bir bütün olarak ADABAZAR AVM olması için düşüncelerimiz var. Buranın restorasyonunu yaparak cazibe merkezi haline gelmesi büyük bir AVM’yi doğuracaktır. Zaman zaman böyle projeler hazırlandı. Hepsini biliyoruz. Biz burada şehir ekonomisini ön planda tutup kredilerle, desteklemelerle bu projeyi hayata geçireceğiz”

ESNAFIN AVM’Sİ

Uzunçarşı ve Kapalı Çarşı bölgesinde bulunan esnafların aileleriyle birlikte sayılarının binlere ulaştığına işaret eden Pınarcı, “ADABAZAR AVM adıyla güzel ve örnek bir proje hazırlıyoruz. İçinde fast fost restoranları, sinema ve konferans salonları, kafeler olacak şekilde tasarlıyor düşünüyoruz. Partimiz layık görür adaylık görevini verirse bunları tek tek kamuoyuna açıklayacağız. Her zaman her yerde söylüyorum. MHP terbiyesine yakışır bir şekilde ne söz verdiysek hepsinin hesabını bu milletin bize sormasını sağlayacak ortamları da yaratacağız. Biz sadece Adapazarı halkından destek istiyoruz. Sakarya’dan ve tüm milletimizden partimize destek istiyoruz” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.