Hendek Gündem

ÇAMLICA BABAOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

SİYASET

MHP Hendek İlçe Teşkilatının Çamlıca Beldesinde gerçekleştirdiği Seçim İrtibat Merkezi açılışı miting havasında gerçekleşti. Vatandaşlar , Başkan Babaoğlu sloganları ile Çamlıca’yı ayağa kaldırdı.



MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüdaverdi Bahadır’ın ev sahipliği yaptığı SİM  açılış programında Meşaleler eşliğinde coşku ile karşılanan Babaoğlu, açılış öncesi vatandaşlarla birlikte Karadeniz Oyun havası oynadı.

Bölgenin hizmeti buradan yürütülecek

Babaoğlu coşkulu kalabalığa karşı yaptığı konuşmada “ Kapanan Belde Belediyemizin  hiçbir ekipmanına ve hiçbir malzemesine dokunmayacağız. Burada belediye hizmetleri yerinde aynı şekilde hizmetlerini sürdürecek. Hizmetleri  gerekiyorsa buradaki personeller yapacak. Hatta burayı daha da güçlendireceğiz . Bu bölgede ki yakın köylerin de hizmetleri buradan yürütülecek. Bunun sözünü veriyorum burası daha da büyüyecek.

Çamlıca Doğa Turizmine açılacak

Çamlıca’ya özel projelerimiz var.Bu bölgeyi doğa turizmine açacağız.Doğal güzelliklerini bozmadan Dere ıslahını yaparak Göl ile ilgili de çalışmalarımızı yapacağız ve burayı mesire alanı haline getireceğiz. Çamlıca daha da büyüyecek ve gelişecek. İnsanlarımız başka yerlerde vakit geçireceklerine buralarda vakit geçirmeyi tercih edecekler.

Köy özvarlıklarına dokunulmayacak

Büyükşehir  yasası ile birlikte Köy tüzel kişiliğe ait arazi ve arsalar Belediyeye devredildi.Köylerimizin özvarlıklarına dokunmayacak ve özelliğini bozmayacağız.Evlerin imarla ilgili düzenlemesi var yeniden ruhsatlandırma yeniden projelendirme gibi çalışmalar olacak.Bunları da Belediyenin imkanları ile yapıp sizlerin cebinden 5 kuruş dahi para çıkarmadan ruhsatlarınızı size teslim edeceğiz. Biz nereye gitsek bir sorun la ilgili çözüm üretsek arkamızdan iki gün sonra oraya gidiyorlar asfaltlar dökülüyor, inşaatlar yapılıyor kimsenin işi yarım kalmıyor.

Tarımsal kalkınma projesi

Türkiye’de tarım bitti hayvancılık yok olma noktasın da fındık zaten durumu belli köylerde bacılarımız ablalarımız örgü örmekten öteye gidemiyorlar projelerimizden bir tanesi de özellikle belediye bünyesine geçmiş orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgilidir. Bunları tarıma kazandıracağız. Toprak analizleri  yapıp alternatif ürünler yetiştireceğiz gereken tüm desteği ve satabileceğiniz pazarları size sağlayacağız . Özellikle işsiz olan bayanlarımız size fırsat sigortanız ödenecek maaşınızı da alacaksınız. Buralarda peyzaj çalışmalarında kullanılan bitkileri ve ilaç sektöründe kullanılan bitkileri üretilerek satışına da öncülük yaparak sizlere kazandıracağız.

Yollar ve alt yapı ile ilgili sorunlarınız var.Grup yolu üzerinde bulunan iki noktada yollar ve köprü dar olması nedeniyle tehlike yaşanıyor.Bu sorunları çözerek grup yolunu daha rahat kullanılabilir hale getireceğiz.

Sosyal tesis projesi

Burada çocuklarımız ,  gençlerimiz ve her kesimin faydalanabileceği çok amaçlı bir sosyal tesis yapacağız.Sizin içinizden olan Meclis Üyesi Adayımız Hüdaverdi Bahadır ile birlikte sizlere en güzel hizmeti sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Geceye Katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver yaptığı  konuşmasında Hendek’te yapılacak bütün hizmetlere Büyükşehir olarak ne gerekiyorsa yapacağız ve destek vereceğiz.MHP olarak 30 Mart’ta Allah’ın izniyle hem Büyükşehir hem de İlçe Belediyeleri alarak sizlere hizmet edeceğiz.Bize olan teveccühü boşa çıkarmayacağız ve çalmadan çaldırmadan sizler en güzel şekilde hizmet ederek projelerimizi hayata geçireceğiz” diyerek coşkulu kalabalığa teşekkür etti.

MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül’de kısa bir konuşma yaparak coşkulu kalabalık karşısında duygulanmamak elde değil diyerek vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Çamlıca Belediyesinde daha önce görev yapan MHP’li Belediye Meclis Üyelerine plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından Bülbül,Ünver,Tezgel , Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Havaii fişek gösterileri altında halkı selamlayarak SİM açılışını gerçekleştirdiler.

Coşkulu kalabalık Babaoğlu’nu ‘Başkan Babaoğlu ‘ sloganları atarak   Çamlıca’yı ayağa kaldırdı.

Karadeniz ses sanatçıları İsmail Güler ve Emine Çilingir eşliğinde Kemençe ve oyun havaları ile coşkulu kalabalık Karadeniz oyun havaları oynayarak geceye renk kattılar.

Gecenin sonunda MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüdaverdi Bahadır misafirlere Alabalık Tesislerinde yemek ikramında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.