Hendek Gündem

BABAOĞLU PAZARYERİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

SİYASET

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu eşi Esra Babaoğlu ve çalışma arkadaşları ile birlikte pazar yeri esnafını ziyaret ederek hem sorunları dinledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.



MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun pazaryeri esnaf ziyaretine eşi Esra Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüdaverdi Bahadır, Cengiz Şişman, MHP Kadın kolları Başkanı Reyhan Zencir, Yönetimi ve MHP Yönetim kurulu üyesi Şahin Kalyoncu eşlik etti.

Pazaryeri esnaf ziyaretinde MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu yalnız bırakmayan eşi Esra Babaoğlu’da kadınlarla sohbet ederek eşi için destek istedi.

Pazaryeri esnafı Babaoğlu’na sıkıntı ve sorunlarını anlattı.Bazı esnaflar tezgahlarının sabit hale getirilmesini ve daha düzenli bir tezgah ortamının oluşturulmasını isteyerek bu sıkıntıdan kurtulmak istediklerini ifade ettiler.


Köy pazarında ki köy ürünleri satan esnaflarda daha düzenli bir ortam istediklerini ifade ederek köy pazarına gerekli önem ve hassasiyetin verilmediğini söylediler.

Pazaryeri esnafının sorunlarını ve isteklerini dinleyen Babaoğlu,esnafların ve vatandaşların istekleri bizler için çok önemli. Pazaryerimiz aslına uygun şekilde kullanılacak. Pazaryerimizi daha düzenli hale getireceğiz. Köy pazarımız da ürünlerini pazarlayan köylü esnafımız düzensiz bir şekilde ürünlerini pazarlamaları haksızlıktır.


Köy pazarımız ile ilgili çalışmalar yaparak daha güzel bir ortamda ürünlerini pazarlamalarını sağlayacağız. Ayrıca ilçemizde köylülerimizin çok daha rahat kullanabilecekleri ayrı bir köy pazarı kuracağız. İskan ve ruhsatı olmayan pazar yerimizdeki işyerlerinden elde edilen kiraların nereye gittiği belli değil. Bu sorunların hepsini çözerek daha düzenli ve esnafımızın rahat bir ortamda ürünlerini pazarlamaları için gereken çalışmaları yapacağız. Hem esnafımız hemde vatandaşımız hak ettiği şekilde hizmet alacaklar dedi.


Babaoğlu’nun pazaryeri esnaf ziyaretlerinde MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüdaverdi Bahadır ve Cengiz Şişman esnaf ile vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not alarak bu konuda gerekli çalışmalar yapacaklarını ve projelerin hazır olduğunu ifade ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.