Hendek Gündem

MART AYI ETKİNLİK DOLU

SAKARYA

5nokta4 her ay olduğu gibi Mart ayında da dolu dizgin etkinliklerle Sakarya seyircine kültür ve sanat dolu bir ay yaşatacak.



27 Mart Perşembe günü saat 10.00 da, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Sosyal Medya ve İletişim Eğitimi" konuşmacıları; Twitter Türkiye Satış Partneri, Genart Medya Ajans Başkanı Burak Yılmaz, Sosyalmedya.co kurucusu Fatih Güner ve Nike Digital Marka Yöneticisi Ali Güraçar. Seminere katılım için Üniversite içindeki standlardan kayıt yaptırabilir. 05324801348 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. 

Radyo Fenomeni "BAY J" tiyatro oyunu ile Sakarya'da

Muhteşem bir komedi oyunu "Hafta sonunun son günü" 27 Mart dünya tiyatrolar gününde Sakarya seyircisi ile buluşuyor. Etkinlik Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi nde saat 20.00 da başlayacak. Radyoların sevilen ismi Bay J, ünlü oyuncu Merve Sevi ve Recep İvedik 4 filminin İrfanı, İrfan Kangı nın başrollerini oynayacağı komedi oyunu biletleri Değişim Kitabevi, Adı Bahçe ve 5nokta4 Ofisten temin edebilirsiniz. 

TRT'nin muhteşem çoçuk animasyonu Köstebekgiller şehrimize geliyor. 

5nokta4 yine en iyileri Sakarya seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. TRT nin çocukları ekrana kilitleyen kahramanları Köstebekgilleri 28 Mart Cuma günü Sakarya AFA Kültür Merkezi ne getiriyor. 13.00, 15.00 ve 17.00 seansları ile çocuklar ve aileleri ile buluşacak etkinlik biletleri Değişim Kitabevi, 5nokta4 Ofis ve Biletix te. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.