Hendek Gündem

Özel Kartal Sağlık Kabini Açıldı

SAĞLIK

Özel Kartal Sağlık Kabini düzenlenen açılış töreni ile birlikte hizmet vermeye başladı.

Özel Kartal Sağlık Kabini, Hendek Yeni Mahalle’de düzenlenen açılış töreni ile birlikte hizmet vermaya başladı.

Sağlıklı günler diliyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İşadamları, Esnaflar ve İşletme sahibi Hemşire Sena Çakır Ailesinin dost, arkadaş ve yakınlarının katıldığı açılış töreninde konuşan Hendek Belediye Başkanı  İrfan Püsküllü, “İnşallah sağlıklı oluruz, sıhhatli oluruz. Tabi hastalıklar olmasın istiyoruz, yüce Allah sağlığımızın eksikliğini de vermesin tabi ama nihayetinde böyle bir sağlık hizmeti veren kuruluşların da olması gerekiyor. Kendilerini tebrik ediyoruz, Allah mahçup etmesin. Hayırlı kazançlar diliyoruz” ifadelerine yer vererek işletmenin açılış kurdelesini işletme sahibi Hemşire Sena Çakır ile birlikte hayırlı olsun temennileri ile kesti.

Açılış sonrası misafirler ile birlikte işletmeyi gezerek verilecek olan hizmetler hakkında bilgi alan Püsküllü Vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından hayırlı olsun temennileri ile programları nedeniyle programdan ayrıldı.

Sağlık alanında hizmet verecek

Hemşire Sena Çakır tarafından hizmet verecek olan Özel Kartal Sağlık Kabini; Enjeksiyon, Serum Takma, Pansuman, Dikiş Alımı, Pr. Sonda Takımı, Lohusalık Bakımı, Tansiyon Takibi, Satürasyon-Nabız Ölçüm, Gebe İzleme, Bebek-Çocuk İzleme konularında hizmet verecek.

Özel Kartal Sağlık Kabini

Adres: Yeni Mahalle 2002 Sokak No:5 Hendek Sakarya

Tel: 0530 342 19 54





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.