Hendek Gündem

Hendek’li Vatandaşlara Alzheimer Farkındalık Semineri

SAĞLIK

Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla 25 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Ticaret Merkezi Konferans Salonunda Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliğinde düzenlenecek olan halk seminerine tüm vatandaşlar davet edildi.

Ticaret Merkezi Konferans Salonunda

25 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda Alzheimer Hastalığı konusunda vatandaşları bilgilenme amaçlı ücretsiz “Unutursam Hatırlat” konulu halk semineri düzenleniyor. Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliğinde düzenlenecek olan seminere tüm vatandaşlar davet edildi.

Tüm Vatandaşlarımız Davetli

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Değerli Hendekli vatandaşlarımız, Alzheimer ülkemizde çok yaygın görülen bir hastalık olmasına rağmen halen bu konudaki toplumsal bilinç yetersiz seviyededir. Alzheimer Hastalığına yakalanan kişilerin yakınlarının en önemli görevlerinden biri bakım vermektir.

Gece ve gündüz aralıksız bir şekilde dikkat, anlayış ve sevgi ile bu bakımı vermek hasta yakınlarını tüketen zorlu bir süreçtir. Hasta yakınlarının alacağı her destek ve onlara uzanacak her bir el önemli ve değerlidir. Bu kapsamda Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla 25 Eylül Çarşamba günü Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Alzheimer Derneği iş birliğinde Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirecek olan “Unutursam Hatırlat” konulu seminerine Hendek Halkımızın katılımı Alzheimer Hastalığı konusunda bilgilenme ve fayda sağlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.