Hendek Gündem

Nişancı Ve Yönetimi Hendek İlçe Protokol Ziyaretleri Yaptı

GÜNCEL

Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği Başkanı ve Yönetimi, Hendek ilçe protokol ziyaretlerine başladı.

Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği Başkanı Özcan Nişancı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Bahtiyar Beycur ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Özenç’i makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır, , Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Bahtiyar Beycur ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Özenç’i makamında ziyaret eden Başkan ve Yönetimi Dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Hendek Batum Gürcü Kültür Dernek Başkanı Özcan Nişancı Hendek'te Gürcü kültürünü daha yakından tanıtmak için çeşitli etkinlikler ve projeler düzenlemeyi planladıklarını ifade ederek, ilçe halkını Gürcü kültürüyle tanıştırmak ve kültürel etkileşimi artırmak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.

Nişancı ayrıca Kongreye katılan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı ile bir araya gelen dernek yetkilileri, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gürcü kültürünün tanıtılması ve korunmasının önemine değinerek, derneğe destek olacaklarını belirtti.

Hendek Batum Gürcü Kültür Derneği’nin ilçe protokol ziyaretlerinin devam edeceği ve dernek ile ilçe arasındaki iş birliğinin güçleneceği belirtildi.

Yorumlar (1)

İkbaliyeli 2 Ay Önce

Dernek kurmakla Çok güzel bir iş yapmışsınız Tşk.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.