Hendek Gündem

Merve Duvağıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNCEL

Tedavi gördüğü hastanede 26 gün yaşam savaşı veren Merve Menteş toprağa verildi.

Hendek’te makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve 26 gündür yaşam mücadelesi veren 26 yaşındaki Merve Menteş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

26 günlük yaşam mücadelesi sonrası hayata gözlerini yuman 26 yaşındaki Merve Menteş için bugün Hendek Yeşilköy Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

Hendek İlçe Müftüsü Osman Sağlam’ın kıldırdığı cenaze namazına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü ve Fabrika Yöneticileri, Genç Merve’nin Nişanlısı Furkan Gün ve Ailesi, Kamu ve STK temsilcileri, İşadamları, Esnaflar, Muhtarlar, Menteş Ailesinin yakınları, dostları, genç Merve’nin iş arkadaşları ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Gelinlik duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 26 günlük yaşam mücadelesi sonrası hayata gözlerini yuman 26 yaşındaki Merve Menteş, gelinlik duvağının konulduğu tabutu ile Cuma Namazı sonrası Hendek Yeşilköy Mahallesindeki hanesinde getirilerek alınan helallik sonrası evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi Aile Kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.