Hendek Gündem

Hendek’te Alevli Gece

GÜNCEL

Hendek’te iki katlı ahşap ev, depo ve ahır kısmı alevlere teslim oldu.

Hendek’te gece saatlerinde çıkan yangın sonucu iki katlı ahşap ev, depo ve ahır kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, gece saat 02.00 sıralarında Hendek Köprübaşı Mahallesi 3536 Sokak'ta bulunan M.Ç.’ye ait olan ve Oğulları E.Ç. ve O.Ç.’nin yaşadığı öğrenilen iki katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Erken fark edip kurtuldular

Dumanları fark ederek hızla dışarı çıkan ev sakinlerinin olayın şokunu atlatarak durumu 112 Acil Çağrı merkezine haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda İtfaiye, 112 Acil Servis, Arama Kurtarma ve Polis ekibi sevk edilirken yangında Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) de destek verdi.

Alevlere teslim oldu

Vakit kaybetmeden olay yerine gelen İtfaiye ekipleri bir çok noktadan yangına müdahale  ederek yangını kontrol almaya çalışırken ahşap evi saran alevler hızla büyüyerek evin depo ve ahır kısmına sıçradı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alınan yangında ahşap ev, depo ve ahır kısmı kullanılamaz hale geldi.

Can kaybı yaşanmadı

Yangın sonucu alevlere teslim olan ahşap evde yaşayan Vatandaşların durumu erken fark etmesi ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması olası bir faciayı önlerken, yangınlar ilgili inceleme başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.