Hendek Gündem

Göz Nuru El emeği Ürünleri Sergilediler

GÜNCEL

Kaymakamlık bünyesinde bulunan, Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kursiyerleri Dönem sonu sergisi yapıldı.

Hendek Belediyesi Nikah ve toplantı salonunda yapılan sergi açılışına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Açır, Hendek Milli eğitim ilçe müdürü Murat Çekiçcioğlu, Hendek ilçe emniyet Müdürü Mesut Eyigün,Daire amirleri, Muhtarlar, Kurs Hocaları,Kursiyerler ve Hendek Halkı katıldı.

Kaymakamlık bünyesinde bulunan, Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen, Aile Destek Merkezi ve Sosyal Dayanışma Merkezi ‘nin Dönem sonu sergisi ‘nde selamlama konuşması yapan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı müdürü İbrahim Baylan, 20224 yılında faliyet gösteren Aile destek ve sosyal dayanışma merkezinin kursiyerlerimiz tarafından uzun süredir el emeği ürünler hazırlandı hepiniz sergimize hoş geldiniz Halk eğitim merkezlerinin düzenlediği kurslardan ilham aldın onun içinde Halk eğitim müdürümüze teşekkür ederim dedi.

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Açır Yaptığı konuşmada, ADEM ve SODEM Merkezlerimizin bu merkezler Hendek Kaymakamlığı , Sosyal yardımlaşma ve dayanışma bünyesinde düzenlenmektedir Eylül ayından bu yana yapmakta oldukları eserleri bu gün sergileyecekler  bu eserleri meydana getiren başta kursiyerlerimize , onların öğretmenlerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

Açılış Kurdelesini Protokol hep birlikte kesi sergiyi gezdiler kurs hocaları tarafından bilgi verildi çekilen fotoğraflar ve yapılan ikramlardan sonra açılış programı sona erdi.

Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen,Aile Destek Merkezi veSosyal Dayanışma Merkezi ‘nin Dönem sonu sergisi  (el emeği ürünler) sergisi 1.gün açık kalacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.