Hendek Gündem

Hendek Güne Silah Sesleri ile Uyandı, 1 Ağır Yaralı

ASAYİŞ

Hendek’te kurşunların hedefi olan bir kişi ağır yaralandı.

Hendek’te sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısı sonucu bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yenimahalle Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda cadde üzerinde yürüyen E.K. isimli vatandaş kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kurşunlandı.

Silah sesleri ile uyandılar

Çevredeki Vatandaşların sabah saatlerinde silah sesleri duyması üzerine yapılan ihbarlar ile bölgeye çok sayıda Polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, kurşunların hedefi olan ve yerde hareketsiz yatan E.K. isimli şahsın olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldığı, burada yapılan işlemlerinin ardından Ambulans ile Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi (SEAH) sevk edildiği öğrenildi.

Ağır yaralı olan E.K.’nın Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edildiği öğrenilirken, Polis ekiplerinin silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattığı ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.