Sorunlar Çözüme Kavuşuyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün değişik bir Mahallede yol bakım onarım, yağmur suyu, kanal temizleme çalışmaları, dal budama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Sorunlar Çözüme Kavuşuyor


Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yol Yapım Bakım Onarım birimi İlçenin her gün değişik bir mahallesinde yol bakım onarım yağmur suyu, kanal temizleme çalışmaları, Park ve Bahçeler Birimi ise dal budama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Yine aynı şekilde Plan ve Proje Müdürlüğü Yapı İşleri Birimi ise kaldırım yenileme çalışmaları ile ilçenin gelişimine katkı sağlıyor. Bu kapsamda görev sorumluluklarına bağlı olarak ekipler, Akçayır ve Hacimbey mahallelerinde taşma riskine karşın yağmur suyu kanal temizliği yaptı. Yine Hacimbey mahallesinde yol bakım çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, İkramiye mahallesi ana yolunda temizlik yapıldı.
Ekipler ayrıca şehrin merkezi başta olmak üzere birçok bölgede şehrin pırıl pırıl olması için basınçlı su ile yol ve cami bahçelerini düzenli bir şekilde yıkamaya devam ediyor.  Doğa tutkunlarına ev sahipliği yapan Çamlıca Göl Yaylanın ise 9 kilometre uzunluğunda yolunda başlatılan genişletme çalışması tamamlandı. Yağmur suyu hatlarının yenilendiği Göl Yayla yoluna malzeme serimi de yapılarak yol kullanılışlı bir hale getirildi.
Kaliteli Şehir

Gelen taleplerin ve belirlenen sorunların acil bir şekilde yerine getirilmesi için ekipleri teyakkuza geçiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise tüm çalışmaları yerinde tespit ediyor. Ekiplerin saha çalışmalarını Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ile takip eden Başkan Babaoğlu, Planlı ve akılcı bir şehircilik kapsamında kaynakları yerinde ve etkin kullanıyoruz. İlçenin alt ve üst yapı ihtiyaçlarına doğaya saygılı bir şekilde cevap vermek hedefi doğrultusunda Hendek’imizin her sorununu dert ediniyor, çözüm arıyoruz. Hendek’te hiçbir sorun kalmayacak diyoruz hep. Vatandaşımızın temel problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Kısa süre içinde de imkanların da el verdiği doğrultuda Hendek’i geleceğe taşıyacak projelerle Hendek farkını ortaya koyacak dedi.

Başkan Babaoğlu Hendek halkıyla büyük bir aile olduklarını anlatarak, Vatandaşlarımızın mutlu ve kaliteli bir şehirde yaşamasını hedefliyoruz diye konuştu.






Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 13:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lokman demiryolu
Lokman demiryolu - 4 yıl Önce

bizim yol ne zaman yapılacak hendek belediyesine soruyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184