Hendekli Sürücü Ağır Yaralandı

TEM otoyolu üzerinde emniyet şeridinde durarak otomobilinden inen Hendekli sürücü tır çarpması sonucu ağır yaralandı.

Hendekli Sürücü Ağır Yaralandı


Sapanca TEM otoyolu üzerinde emniyet şeridinde durarak otomobilinden inen Hendekli sürücü Fazlı  K. (34) tır çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde Tem Otoyolu Sapanca Kırkpınar Ankara istikameti üzerinde 34 LA… plakalı otomobilin emniyet şeridinde park halinde olduğunu ve şoför kapısının açık olduğunu fark eden sürücüler aracın yanında durduklarında araç sürücüsünün yerde yaralı ve kanlar içerisinde yattığını görerek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hendekli Sürücü Fazlı K.(34) Sapanca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen Fazlı K.’ın oradan da Kocaeli'de bulunan özel bir hastaneye sevk edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza kamera kayıtlarından tespit edildi.

Yaşanan kaza sonrası polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda bölgedeki kameraların incelenmesi ve bir görgü şahidinin verdiği bilgilerin ardından Fazlı K.’a 34 AID… Plakalı bir tır’ın çarptığı tespit edildi.

Yapılan araştırmalar sonucunda TEM otoyolu Düzce yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisinde durdurulan 34 AID…  Plakalı Tır’ın sürücüsü M.G. gözaltına alınarak Sakarya’ya getirilirken, otomobil sürücüsü Fazlı K.’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184