Hendek Belediyesi Hız Kesmiyor

Hendek Belediyesi İlçe genelinde başlattığı yaya kaldırımı ve yolların bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hendek Belediyesi Hız Kesmiyor


Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Plan Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Mahallelerin yenilenmesi ve sorunlarının giderilmesi adına sürdürülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor.
Ekipler Mahmutbey, Kemaliye, Beylice ve Sümbüllü Mahallelerinde kilitli parke yolu bakım onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak Vatandaşlardan tam not aldı. Ayrıca Abdurrahman Gürses Caddesinde yaya yolu yenileyerek Vatandaşlarımız için daha uygun bir hale getirildi.
Tüm talepler inceleniyor

Hendek’in tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şu ana kadar 91 Mahallemizin tümünde alt ve üst yapı çalışmaları yaptık. Acil yapılması gerekenlerin dışında plan dahilinde tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen tüm talepler ekiplerimiz tarafından incelenmektedir. Hemşerilerimizin daha mutlu olması, ilçemizin güzelleşmesi ve sorunsuz bir Hendek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan tüm çalışmalarımızla gün ve gün Hendek’in çehresi değişirken mahallerimiz yeni yüze kavuşuyor diye konuştu.
Yerinde tespit

Çalışmaları yerinde tespit edip sorunları dinleyen Başkan Babaoğlu, Yeşilyurt mahallesi, Hantek ve Kız Öğrenci Yurtlarının bulunduğu bölgelerde tespitlerde bulundu. Çiftlik dolmuşçu esnafıyla bir araya gelen Babaoğlu, esnaftan gelen talepleri tek tek not alarak, aktarılan sorunların çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.


Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 13:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
nihat çürüksulu
nihat çürüksulu - 4 yıl Önce

yukarı hüseyinşeyh mahallesine ne zaman sıra gelicek temiz yolda bizimde yürümek hakkımız yok mu

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184