Genç Yaşta Canına Kıydı

Hendek’te tabancayla intihar eden 23 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Genç Yaşta Canına Kıydı


Hendek Akova Mahallesinde yaşayan 23 yaşındaki Aysel Taşdemir isimli genç kız, geriye not bırakarak silahla intihar etti.

Silahı dayayıp tetiği çekti

Edinilen bilgilere göre Hendek Akova Mahallesinde meydana gelen olayda, Hantek konutlarında ailesi ile yaşayan 23 yaşındaki Aysel Taşdemir, evde yalnız olduğu sırada ruhsatsız silahla kendini vurdu.

İşten eve gelen abisi tarafından yerde hareketsiz halde bulunduğu öğrenilen Taşdemir'in olay yerine çağırılan 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalede hayatını kaybettiği belirlendi.

Bir süre önce babasını kaybettiği öğrenilen genç kızın evdeki ruhsatsız silahla kendini göğsünden vurduğu belirlenirken, abisinin işte olduğu ve annesinin de bir düğüne katılmak üzere İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken Taşdemir'in cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geriye sadece not bırakmış

Hendek’te Annesi ve Abisi ile birlikte yaşadığı ve bir markette çalıştığı öğrenilen Taşdemir’in intihardan önce Ailesine bir not bıraktığı öğrenilirken, Genç kızın yazdığı intihar mektubunda, "Peşimden ağlamayın, hakkınızı helal edin. Benden sonra Anneme iyi bakın" ifadelerini kullandığı gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurgül oduncu
Nurgül oduncu - 4 yıl Önce

allah rahmet eylesi̇n mekani̇ cennet olsun cok küçük mussun nasi̇l yapti̇n bunu kendi̇ne

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184