Esnaf ve Vatandaşın Yüzü Gülüyor

Hendek Belediyesi tarafından alt ve üst yapısı yapıldıktan sonra Büyükşehir tarafından asfaltlanan Yavuz Sultan Selim Caddesinde esnaf ve vatandaşların yüzü güldü.

Esnaf ve Vatandaşın Yüzü Gülüyor


Cadde esnafı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce ve Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu’na hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

 

CADDENİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Hendek Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Caddesinde tamamlanan alt ve üst yapı düzenlemeleri sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışması tamamlandı. Yağmur suyu hattı, yaya yolu ve asfaltlama çalışmaları sonrasında vatandaşın ve esnafın yüzü güldü.


Cadde de bir araya gelen esnaf ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti. Bölgede faaliyet gösteren esnaf adına konuşan 14 Nolu Kamyoncular ve TIR’cılar Kooperatifi Başkanı ve Yayalar Mahalle Muhtarı Hasan Ayar, hepsi Hendekli olan 188 üyelerinin olduğunu belirterek sözlerine başladı.

 

HENDEK’İN SORUNUYDU

Ayar, “Bizim bu yolumuz 10 yıl önce buraya geldiğimizde bataklık içindeydi. O günden bu güne de yaptıramamıştık. Başkanımız Turgut Babaoğlu sağ olsun, geldi baktı ve çözüm buldu. Bu caddede vatandaşın, esnafın ve velilerin yüzü güldü.


Bizim bu halimize duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Başkan Yardımcımız Hüdaverdi Bahadır başta olmak tüm başkan yardımcılarımıza, Mustafa Karagüzel ve Ayhan Güreli başta olmak üzere tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Mesut Karadağ isimli esnafta, “ Burada büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Yapılan yeni yol çok güzel oldu. Hendek’in büyük sorunu giderildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederim. Tozdan, çamurdan kurtulduk, rahat bir nefes aldık” dedi

 

BÜYÜK İŞLERE İMZA ATILACAK

Alican Der isimli esnaf ise , “Burada 10 yılı aşkın zamandır çok çile çekiyorduk. Bu yolun durumu çok vahimdi. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Bize büyük mutluluk yaşattılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Serkan Eşme, “ Büyük bir heyecanla bu günleri bekliyorduk. En büyük eksiğimiz giderildi. Hendek’te daha güzel işlere imza atılacağına inanıyoruz. Emeği geçen büyüklerimize teşekkür ederiz” dedi




 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
M.MÜLAZİMLER
M.MÜLAZİMLER - 4 yıl Önce

sevgi̇l başkan yeni̇ mahalle yavuz sultan seli̇m caddesi̇ni̇n albayraklar deposunun ordan başlayan bu cadde mahallesef ne alt ne üst nede yolu açik bi̇ran önce bu caddeyede el atmanizi ri̇ça edi̇yorum saygilar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184