Engelli Meclis Üyelerinden Tepki

Hendek Belediyesinin Engelli Meclis Üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler gününe davet edilmemelerine tepki gösterdiler.

Engelli Meclis Üyelerinden Tepki


Hendek Belediyesi'nin Engelli Meclis Üyeleri Yaşar Aygüneş ve Mehmet Akyüzlü'den Engelliler günü tepkisi.

Hendek Belediyesi Engelli MHP'li Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş Hendek Belediyesinin HGM’de düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler gününe davet edilmemesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Aygüneş’in sosyal medya sayfasından gösterdiği tepki paylaşımına Ak Partili Engelli Meclis Üyesi Mehmet Akyüzlü’de davet edilmediğini dile getirerek Aygüneş'in tepkisine destek verdi.
Aygüneş'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında, "3 Aralık Günü'nün engelsizlerin şov günü olduğunun ispatı. Hendek belediyesi bir organizasyon düzenliyor ama belediye meclisinin engelli üyesi olan şahsıma bu davet gönderilmiyor. Şovlarına Engel olurum endişesiyle davet edilmediysem eyvallah. Amma bilmeleri gereken hiç bir Engelli Kardeşim onların şov malzemesi değildir. Allah bunun hesabını sorar" ifadeleri yer alırken, Ak Partili Engelli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akyüzlü’de paylaşımın altına yaptığı yorumda "tek değilsin %88 raporu olan biride benim ve ne yazık ki bende çağırılmadım. 2 engelli meclis üyesi olmadan engelliler günü programı" ifadeleri ile Aygüneş'in paylaşımına destek oldu.


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

skandala bak belediye kendi adamını unutmuş

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184