Bu Kavşakta Daha Kaç Can Gidecek

1 yıl geçti verilen sözler tutulmadı. Vatandaşlar çözüm bekliyor!

Bu Kavşakta Daha Kaç Can Gidecek


Hendek D-100 Karayolu Hantek Konutları mevkiinde sıklıkla yaşanan trafik kazalarına yönelik ayaklanan bölge halkına, kavşakta önlem alınacağına dair söz verilmişti. O sözün üzerinden 1 yıl geçti.

“KARAYOLLARI GÖSTERMELİK Mİ ÇALIŞTI?”

Birçok ölümlü kazanın yaşandığı Hendek Hantek Konutları kavşağında önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, verilen sözlerin yerine getirilmediğini ileri sürerek, yetkililere ateş püskürdü. Vatandaşlar, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün  geçtiğimiz yıl kavşakta incelemede bulunduğunu ve çözüm noktasında çalışma yaptığını ileri sürerek; “Aradan bir yıl geçti bu çalışmanın sonucu ne oldu? Karayollarının çalışması sadece göstermelik miydi?” diye sordular.

“HEPSİ YALAN OLDU”

2017 yılı Ekim ayında aynı kavşak ile ilgili yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının meydana geldiğini ve bu kazaların ardından Trafik Bilirkişisi ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Ahmet Samet Özbek’in kavşak ile ilgili çalışmalar başlattığını da kaydeden vatandaşlar; “Karayolları Bölge Müdürlüğünden soruna çözüm bulunması yönünde taleplerini iletmişti. Özbek’in talepleri doğrultusunda Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Trafik Güvenliği Baş Mühendisi Ergün Çiftkaya, kavşak ile ilgili sorunun çözümü noktasında çalışma başlatacaklarını ifade etmişlerdi. Hepsi yalan oldu” şeklinde tepki gösterdiler.

4 KİŞİ DAHA YARALANDI

Aynı kavşakta önceki gece yine kaza olduğunu ve 4 kişinin yaralandığını söyleyen vatandaşlar; “Bu kavşakta önlem almak için daha kaç canın gitmesi gerekiyor” dediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz kurt
Yavuz kurt - 5 yıl Önce

bi düzce kadar olamadık adamların adım başı kırmızı ışıgı var adım başı mobeseleri var e5 oldugunun ve ciddiyetinin farkındalar hendektekilerse köy yolu sanıyorlar buraları yazık

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184